Praktijk Marike de Valk gesloten

De praktijk van Marike de Valk is wegens pensionering van Marike inmiddels gesloten. Deze website geeft nog wel informatie over relatietherapie en relaties, o.a. middels een blog. Daarnaast is er een pagina over mantrazingen in Beuningen en over gespreksgroepen over bezieling en levensbeschouwing.

Praktijk Wilfried Sluys

U kunt voor therapie nog wel terecht in de praktijk van Wilfried Sluys, in Amsterdam of Purmerend, waar hij alleen – dus zonder Marike – zowel individuele als relatietherapie geeft. Dat kan ook via videobellen. U kunt hem bereiken via het contactformulier op zijn website: https://www.ws-gestalttherapie.nl/contact of via zijn 06-nummer:

06 15 54 92 90

De praktijk van Wilfried Sluys ligt in Purmerend, goed bereikbaar vanaf de A7, op 20 minuten rijden van Amsterdam, goed bereikbaar vanaf de A7 en vanuit Edam, Volendam en Monnickendam. Wilfrieds praktijk is gevestigd in het Waterlandhuis. Dit voormalige GGD-kantoor is nu een bedrijfsverzamelgebouw.

In Amsterdam en Purmerend geeft Wilfried de relatietherapie alleen. Naast relatietherapie geeft hij ook individuele Gestaltpsychotherapie.

 

praktijkingang.verkleind

 

CONTACTFORMULIER