Mijn praktijk voor Gestalttherapie, relatietherapie en bedrijfscounseling bevindt zich in Beuningen bij Nijmegen, en is goed bereikbaar voor zowel mensen uit Wijchen en Grave, Malden, Ewijk, Winssen, Druten, Beneden Leeuwen en Tiel e.o. Via de A50 ook goed bereikbaar vanuit Arnhem e.o. enerzijds en Ravenstein, Oss, Den Bosch en Eindhoven anderzijds. En tenslotte via de A73 goed bereikbaar voor mensen uit de richting Venray, Venlo en Boxmeer.

Als je je aan wilt melden of meer informatie wil, kun je het beste onderstaand contactformulier invullen. We sturen je dan de praktijkinformatie toe, die vaak de meeste eerste vragen al beantwoordt. Mocht je daarna toch nog even willen bellen, dan kan dat natuurlijk.

Mijn praktijk is geopend van maandag t/m donderdag. Mijn telefoonnummer is:

024-6751742

praktijkingang.verkleindJe bent van harte welkom!

Het adres van mijn praktijk is:

Marike de Valk, Gestalt- en Relatietherapie Nijmegen e.o.

6642 CS Beuningen
Ringvaart 60
Nederland
Telefoon: 0246751742

Wacht- en standbylijst

Omdat het meestal druk is,  werk ik met een wacht- en standbylijst. Zodra er een afspraak uitvalt, stuur ik die mogelijkheid rond naar mensen op die lijst. Dat kan soms kort van tevoren zijn. Aangezien niet iedereen zich dan vrij kan maken, kun je geluk hebben en zo snel aan de beurt zijn. Ik kan daar echter natuurlijk geen garantie op geven. De wachttijd varieert gemiddeld van 1 tot 12 weken. Plekken die vrij komen, worden meestal ook hieronder vermeld.

Spoed?

Er is een plek vrijgekomen voor relatietherapie op

woensdag 22 mei 2019 om 14.30 uur

Bel 024-6751742 of vul onderstaand contactformulier in!

Fill out my online form.