Bent u op zoek naar een spreker over relaties, relatieproblemen, relatietherapie of Gestalttherapie?

Mijn eerste schreden op het sprekerspad hebben enthousiaste reacties opgeleverd. Zelf wist ik vanuit mijn onderwijservaring natuurlijk al dat ik het leuk vind om een groep mensen mijn enthousiasme voor mijn vak over te dragen en te vertellen over de dingen die me bezig houden. Bovendien vind ik het vanuit preventief oogpunt belangrijk om mensen informatie te geven over essentiële elementen in een relatie en hoe daar mee om te gaan.

Ik geef lezingen en spreekbeurten over Gestalttherapie en relatietherapie voor huisartsen-overleggen, studenten psychologie en pedagogie, huisvrouwen, bibliotheken etc.

Ik maak gebruik van powerpoint-presentaties. Als feedback krijg ik altijd te horen dat ik zeer helder en duidelijk ben, betrokken bij mijn onderwerp en een goed contact met mijn publiek heb.

Aarzel niet om contact met mij op te nemen!

telefoon: 024-6751742

of via het contactformulier op deze website.