Op deze pagina staat steeds de laatste info over relatietrainingen, die ik geef in Beuningen bij Nijmegen. Als er  niet anders vermeld wordt, worden de relatietrainingen door mijzelf gegeven.

”We moeten praten, schat.”

Praten, met elkaar communiceren  is in veel relaties een groot issue. Net als bij vrijen wil de ene partner meestal meer praten dan de ander. In relatietherapie kom ik dit probleem regelmatig tegen. Reden waarom ik besloten heb om een relatietraining over communicatie op te gaan zetten.

Een minitraining van 3 avonden voor mensen, die willen werken aan hun eigen bijdrage in de relatie. In een kleine groep  (3 – 6 personen) kun je met elkaar je problemen met de communicatie in de relatie bespreken. Ik begeleid het gesprek, geef theoretische achtergronden en doe suggesties voor een andere wijze van communiceren. Desgewenst kunnen we ook oefenen met elkaar, om te ervaren hoe bepaalde reacties overkomen en wat je kunt veranderen.

Er zijn aparte groepen voor mannen, voor vrouwen en voor stellen. Lees hier meer over de training voor mannen: ”We moeten praten,schat”

Is je relatie babyproof?

Een mini-training van drie avonden voor aanstaande ouders. Veel cursussen richten zich op allerlei informatie over de baby. Zeer belangrijk. Het is echter ook heel belangrijk dat je onderzoekt of je relatie wel bestand zal zijn tegen de komst van een baby. daarvoor heb ik een minitraining ontwikkeld. Lees er meer over op: Is je relatie babyproof?

Neem hier contact op voor meer informatie.