Relaties blijven niet vanzelf in stand. Een relatie fris en sprankelend houden vraagt tijd en aandacht, maar ook inzicht in allerlei relatie-thema’s als afstand en nabijheid, verbonden zijn en toch je autonomie bewaren, omgaan met kritiek, omgaan met de specifieke verschillen tussen mannen en vrouwen op het gebied van communicatie en sexualiteit, wel of geen kinderen krijgen, opvoeding van kinderen etc

Helaas wordt er op scholen geen les gegeven in dit soort vakken.  Daarom bied ik stellen  graag de mogelijkheid om via een paar sessies relatiecoaching de noodzakelijke kennis en ervaringen hierover op te doen.

Relatiecoaching geef ik samen met mijn collega Wilfried Sluys. In een intake met de cliënten bekijken we samen welke thema’s aandacht behoeven en maken we een planning.  We geven huiswerkopdrachten en tips, bv voor films, waarin verschillende relatiethema’s aan de orde komen.

Relatiecoaching kan ook dienen als  voorbereiding op een huwelijk of het starten van een gezin.

Desgewenst kunnen we relatiecoaching ook aanbieden aan een groep vrienden, die zich hier gezamenlijk in willen verdiepen.